lauantai 20. syyskuuta 2014

Yöelämää ja rantatarjontaa

Viikonloppu on koittanut Huessakin, ja rennosti on tähän asti mennyt. Eilen illalla lähdettiin kaikki neljä suomalaista opiskelijaa mun ja Leenan harjoittelunohjaajan ja hänen ystäviensä kanssa ulos syömään ja baariin.

Ruokia oli laidasta laitaan, tässä muun muassa sammakon jalka ;) maistui kanalta, mutta itse asiassa vielä paremmalta!


Oli oikein mukava ilta, ja oli kiva tutustua niin paikallisiin kuin turisteihinkin. Alkoholi on täällä tosi halpaa, ja esimerkiksi paikallista olutta saa yhdessä ravintolassa juoda ilmaiseksi klo 17 ja 24 välillä. Olut maistuu omasta mielestäni paremmalta kuin Suomen versiot. Myös drinkkipuolella on hyviä vaihtoehtoja, itse maistoin eilen passionhedelmä-drinkkiä, joka oli myös todella edullinen (2 lasia vähän reilu eurolla).

Tänään me lähdettiin Suomi-porukalla katsastamaan Huen ranta, joka on noin 15 kilometrin päässä keskustasta. Päivä oli suht lämmin, 36 C, joten kyllähän tuolla tarkeni ihan bikineissäkin.









Täällä rannat loistaa tyhjyyttään, koska paikalliset ei todellakaan halua ruskettua. Täällä kauneusihanteena on mahdollisimman vaalea iho, joten paikalliset suojaavat ihoaan pitkillä housuilla ja takeilla, naamasuojilla (kuonokopilla..), hupuilla ja hanskoilla. Ei pysty Suomen tyttö ymmärtämään, miten nämä ihmiset ei pökerry vaatekasansa alle...







Oma mopoiluluukkini ei tosin ehkä ollut yhtään sen fiksumman näköinen :D



Saa nähdä, miten sitä huomisen päivän käyttäisi. Nyt on ollut putkeen monta tosi aurinkoista päivää, mutta huomiseksi on luvattu sadetta. Tänäänkin oli jo koko illan taivaalla salamoita. Mun kamera ei ole mikään paras kapistus niiden kuvaamiseen, mutta yritin nyt kuitenkin.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti