lauantai 27. syyskuuta 2014

Vapaapäiviä

Vapaapäivät on nyt kulutettu ja huomenna taas duuniin.

Eilen me käytiin pelaamassa fudista Help Centerin asiakkaiden kanssa. Siellä ei paljon mielen ja ruumiin vammat vaivanneet, kun kaikki pelasivat niin mahtavalla sykkeellä. Etukäteen meitä vähän ärsytti, että miksi oltiin lupauduttu vapaapäivänä menemään työpaikalle, "olisihan sitä parempaakin tekemistä"... Semmoiset ajatukset kuitenkin karisivat aika nopeasti, kun päästiin perille. Oli ihan älyttömän hellyyttävää, miten innoissaan kaikki olivat, kun näkivät mut ja Leenan polkemassa urheiluvaatteet päällä Help Centerin pihaan. Työntekijätkin tulivat pihaan katsomaan ja näyttivät hekin todella otetuilta. Saatiin pelievääksi kolme karkkipussia ja vesipulloja, ja mulle ja Leenalle annettiin puettavaksi samanlaiset pelipaidat, kun muillakin oli. :)

Fudiskentällä me potkittiin hetken aikaa palloja maaliin. Ihan käsittämätöntä, miten hyviä pelaajia joukossa oli, vaikka tosiaan oli jos jonkinlaista ihmistä paikalla. Ne, jotka eivät pystyneet juoksemaan, olivat maalivahteja.

Ja olipas kivaa pelailla fudista pitkästä aikaa! Kyllä se veto lähtee näemmä maalia kohti edelleen :P Ennen varsinaisten pelien alkua kaikki halusivat myös ottaa kuvia mun ja Leenan kanssa.




Pelien jälkeen illalla lähdettiin juhlistamaan toisen suomalaisopiskelijan, Kiiran, synttäreitä. Käytiin syömässä paikallista ruokaa ja sen jälkeen vielä samassa baarissa kuin edellisenäkin viikonloppuna.




Tänään lähdettiin kahdeltatoista kohti Elephant Springs -nimistä paikkaa suomalaisporukalla, eli Leenan, Kiiran ja Even kanssa. Siellä oli paljon paikallisia, mikä ei välttämättä ole aina kiva juttu. Silloin saa tottua tuijotukseen, sekä sotkuisiin/roskaisiin paikkoihin. Paikallisilla tosiaan on tapana tiputtaa kaikki roskat maahan, syömässä ollessakin kaikki roskat ja ruuantähteen heitetään maahan. Pullon pohjalle jääneet oluet kaadettiin lähdeveden joukkoon.

Kauniit maisemat siellä kuitenkin oli, ja aurinkoisena päivänä ihan kiva paikka olla ja löhöillä. :)









Vietnam on kyllä maana onnistunut saamaan mut lähinnä rakastumaan entistä enemmän Suomeen. Okei, täällä on lämpimämpi ja hinnat on halvempia kuin Suomessa. Mutta kun mikään ei tunnu toimivan! :D Kaupan kassat on aivan mielettömän hitaita. Tänäänkin jonotin varmaan 15minuuttia, vaikka mun edellä oli vain pari asiakasta. Tekisi mieli mennä itse kassan taakse ja näyttää, miten hommat voisi hoitaa "pikkusen" nopeammin... Lisäksi paikalliset mielellään ohittelisivat tällaiset turistit aina kun mahdollista. Leena oli yksi päivä venaillut melkein 15 minuuttia, että sai hedelmänsä punnittua, kun aina siihen tunki joku eteen.

Ja nettiyhteys... Tänään meni 1h 40min, että saatiin katsottua puoli tuntia Vain Elämää -jaksoa. Välillä netti tuntuu toimivan ihan mukavasti (eli pätkii vaan aina silloin tällöin), mutta ei ole harvinaista yhdistää nettiyhteyttä uudestaan esimerkiksi kahden minuutin välein.





 Ps. sadekausi on kyllä ollut tähän asti säälittävä! Täällä satoi vain keskiviikkona, muuten on ollut kivaa ja aurinkoista. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti