tiistai 16. syyskuuta 2014

Ja elämä hymyilee taas!

Hei taas!

Tän postauksen voisi tiivistää yhteen lauseeseen, jonka Leena totesi hengailtuaan hetken aikaa mun huoneessa eilen illalla: "Heini sä oot kyllä ihan eri ihminen salin jälkeen".

No näinhän se menee. :D Eli eilen työkaverit neuvoi, mistä löytyy kuntosali. Se on itse asiassa ihan tossa 200m päässä meidän hotellilta. Raahauduin sinne eilen illalla vähän penkkailemaan, ja ai että kun tulikin hyvä fiilis... Hikistä puuhaahan toi on, kun yrittää 30 asteen lämmössä tehdä jotain, kun pelkkä oleminen jo hikoiluttaa. Mutta hyvä treeni oli ja sen jälkeen tosi  paljon enemmän energiaa.

Kävästiin tänään siellä samalla salilla Leenan kanssa. Hommattiin 3kk jäsenyys, joka maksoi noin 15e/nuppi. :P Tehtiin kyykkyjä ja muuta mukavaa, molemmat lähti jalat täristen takaisin hotellille. Pitää kyllä juoda ihan älyttömästi vettä, ja silti meinaa pyörryttää.



Urheilemisen lisäksi ollaan tässä tehty "testiä", jossa meidän piti selvittää paikallisilta ihmisiltä kysymällä/itse kokemalla tiettyjä asioita. Opettelimme mm. laskemaan kymmeneen, kysymään vessaa, tervehtimään, kiittämään, yms. vietnamin kielellä. Lisäksi kokeilimme erilaisia ruokia ja kävimme printtaamassa passimme naamasivun. Oli hauska kokemus sekin, koska printtauspaikka oli jonkun normaalin vietnamilaisperheen asunto, jossa oli kopiokone. :D Meille tuotiin jakkarat, joilla istuimme odotellessa. Perheen pienin poika ihmetteli siinä meitä isoäitinsä sylissä sen aikaa, kun printtaamisessa kesti. Maksu kopioista oli 5000 dongia, eli noin 15 senttiä. Yritimme maksaa 10 000 dongia, mutta perhe ei huolinut ylimääräistä rahaa. Se oli aika mukavaa, koska täällä tulee helposti olo, että meiltä rahastetaan niin paljon kuin mahdollista.

Tänään käppäiltiin kaupungilla ja käytiin ostamassa kartta (sekin oli osa tehtävää). Nyt on kaikki tehtävät tehty ja salillakin käyty, joten loppupäivän voi ottaa rennosti. Käydään illalla syömässä parin toisen suomalaisen opiskelijan kanssa (jotka tekevät sairaanhoitajan työharjoittelua).











Ps. ruokalistat on aina välillä vähän vaikeaselkoisia... Tänään valittiin ihan arpomalla ruuat tämmösestä listasta:




Lopputulos oli mielenkiintoinen, mutta kyllä meillä mahat tuli täyteen. :)






Eilen löytyi myös lista, missä numero 43 kuulostaa aika mielenkiintoiselta... :D Kännikana.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti